Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT , och SUPERFRUIT
Tid 30 minuter
180g kalventrecote
100g 5 st kvartade nypotatisar
30g skivad rödlök
100g 1st tärnad portobello
100g 1 st tärnad tomat
10g 1st hackade soltorkade tomater
1st hackad vitlöksklyfta
Nypa timjan
5st krossad grönpeppar
6st kapris
Handfull gräslök
Örtsalt
Soltorkad tomatkräm.
50g kesella 1 %
10g 1st hackad soltorkad tomat.
1/2 krossad vitlöksklyfta
Nypa stevia
Örtsalt
Sätt igång ugnen på 180C grill.
Lägg potatis, portobello, lök, hackad soltorkad tomat, vitlök, krossad grönpeppar och timjan i en stekpanna, placera den i ugnen i 15 minuter. Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter. Avsluta med gräslök och örtsalt.
Blanda soltorkad tomatkrämen.
Grilla köttbiten i en GRILLPANNA i ca 8 minuter. Låt vila i 2 minuter, krydda med örtsalt.
Kalorier 420
Protein 51,1
Kolhydrater 28,2
Fett 9,8
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT.
Kommentarer
Skicka en kommentar