Kalventrecote med portobello, potatis, tomat, grönpepparsallad och soltorkad tomatkräm.

 Betalt samarbete med  SVENSKT KOSTTILLSKOTT , och SUPERFRUIT


Tid 30 minuter

180g kalventrecote
100g 5 st kvartade nypotatisar
30g skivad rödlök
100g 1st tärnad portobello
100g 1 st tärnad tomat
10g 1st hackade soltorkade tomater
1st hackad vitlöksklyfta
Nypa timjan
5st krossad grönpeppar
6st kapris
Handfull gräslök
Örtsalt


Soltorkad tomatkräm.

50g kesella 1 %
10g 1st hackad soltorkad tomat.
1/2 krossad vitlöksklyfta
Nypa stevia
Örtsalt


Sätt igång ugnen på 180C grill.

Lägg potatis, portobello, lök, hackad soltorkad tomat, vitlök, krossad grönpeppar och timjan i en stekpanna, placera den i ugnen i 15 minuter. Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter. Avsluta med gräslök och örtsalt.

Blanda soltorkad tomatkrämen.

Grilla köttbiten i en GRILLPANNA i ca 8 minuter. Låt vila i 2 minuter, krydda med örtsalt.





Kalorier 420
Protein 51,1
Kolhydrater 28,2
Fett 9,8

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT.

Vill du göra en livsstilsförändring och upplever att du försökt allt men ändå inte lyckats?

Har du tröttnat på "quickfix" som inte håller i längden?

Vill du komma igång med träningen och bra kost?

Känner du att du fastnat i din träning och inte kommer vidare och når dina mål?

Känner du att din vardag är allt för stressig och att du inte lyckas få livspusslet att gå ihop?


Kommentarer