Kanel & jordnötssmör stekta äpple med kvarg yoghurt.

Så till ännu ett mattips som jag lekt fram med kvarg yoghurten jag hittade härom veckan! Passar helt perfekt för det snabba mellan målet eller det lätta kvällsmålet framför tv´n. Den kan njutas både kall och direkt från stekpannan ljummen. Nu tänker många säkert varför så många kolhydrater, men frukt är bra för kroppen och detta är ett lätt sätt att få i sig frukt som annars kan vara tråkigt att äta.. Jag försöker själv att få i mig minst 2st frukter om dagen.

120gr 1st tärnad granny smith äpple skalat och kärnad.
1 tesked kanel
5gr 1/2 tesked becel
5gr 1/2 tesked jordnötssmör
nypa salt

250gr 1 burk kvarg med yoghurt
15gr 1/2 skopa vanilj protein Matrix
kanel

Stek dom tärnade äpplena med kanel, salt, becel och jordnötssmör i ett par minuter, ta av dem från värmen och låt svala i en minut.

Blanda kvarg med yoghurt med vanilj protein. Lägg allt i en skål och äpplena runt om sen lite kanel på toppen.




En portion           delat på två portioner
Kalorier 327               163,5
Protein 31,8                15,9
Kolhydrater 33,5         16,7
Fett 7,8                       3,9

Kommentarer