Så här kommer ännu en ”allt i en gryta lat rätt.” Den tar inte mer än max 10 minuter att tillaga. Så helt perfekt för er i farten som har svårt för att få i er ordentliga näring. Passar både varm och som kall i matlådan.
140gr torsk delad i 5 bitar
40gr couscous
50gr frusen spenat
50gr 3st halverade cocktailtomater
40 gr/2 msk tomatkompott med örter (du hittar receptet i bloggen) eller 1 msk tomatpuré
100gr 1dl kokosmjölk light
20g 1 matsked kesella 1 %
Halv citron juice
½ tesked dill
1 tesked flytande grönsaksfond
Örtsalt
Malen svartpeppar
Lägg kokosmjölk, tomatkompott, spenat, dill, grönsaksfond och couscous i en gryta. Sätt den på hög värme och när det börjar koka, lägg i cocktailtomaterna och torskbitarna sen stäng av värmen och sätt ett lock på. Låt den stå på eftervärmen i 5 minuter, Blanda i citronjuice och krydda för smak.
Klar! Lägg en klick kesella på toppen.
Kalorier 375,3
Protein 34,2
Kolhydrater 36,4
Fett 8,9

Kommentarer
Skicka en kommentar
Skriv din kommentar här eller ställ gärna en fråga.