Shirataki nudelsallad med sparris, svamp, rödlök.
Funderade på om
jag kunde leka ihop något gott med shirataki nudlarna jag fick från
svenskkosttillskott. Det fick bli denna otroligt smakrika och goda sallad, men
om den är mättande det återstår att se, men fyllde magen gjorde den. Den passar
till det mesta som kyckling, biff, fisk och vilken protein källa ni känner
sugna på. Själv så åt jag den med fläsk som jag postade i mitt förra inlägg.
Tid 10 minuter
200g 1 paket Shirataki nudlar
50g 4st sparris i
önskvärd längd
50g champinjon
skivad
40g rödlök skivad
30g 6 blad röd
roman sallad
5g kokosfett
5g becelsmör
Marinad.
5g 1 matsked
sojasås
5g 1 matsked olivolja
5g 1 matsked äppelcidervinäger
1/3 tesked
sambaolek
1/3 tesked stevia
socker
1/4 tesked
vitlökspulver
5g 1 matsked sesamfrön
3 matskedar
hackad koriander
Örtsalt
Malen svartpeppar
Blanda marinaden
i en skål, lämna koriander, örtsalt och svartpeppar till sist.
Värm en stekpanna
med kokosfett, stek sparris och rödlök i ca 2 minuter, lägg i champinjonerna fortsätt
steka allt i ca 2 minuter, lägg i allt i skålen med marinaden. I samma
stekpanna smält becel smöret, stek shirataki nudlarna i ca 1 minut. Tänk på att
det ska vara hög värme hela tiden.
Lägg i dem i
skålen, blanda ordentligt, blanda i röd romansallad, krydda med koriander,
örtsalt och svartpeppar.
För hela.
Kalorier 133,2
Protein 3
Kolhydrater 7,4
Fett 8
Kommentarer
Skicka en kommentar