Kunde inte låta bli
att leka vidare men ratatouillen, och så hittade jag Tofu när jag var på en av
mina upptäcktsfärder, var den hamnade på LUCO-food denna gång. Jag var där inne
när dem precis hade öppnat men till min förvåning har dem utökat deras
sortiment till den grad att man inte bara finner utländska varor, utan dem har
nästan allt man kan tänkas behöva från LCHF- produkter till nästan noll
procentig keso.
Denna gryta är
riktigt god, speciellt dagen efter när smakerna har fått marineras i tofun.
270g 1 packet
Tofu (Kung Markattas naturella
tofu)
120g röda kidneybönor
300g ratatouille (du hittar receptet i bloggen)
6 blad hackad
basilika
Örtsalt
Malen svartpeppar
Blanda allt,
smaksätt med örtsalt och malen svartpeppar. Låt stå till nästa dag för mer
smak.
Värm det sen när
det ska serveras.
Per 100g
Kalorier 93,3
Protein 8,2
Kolhydrater 6
Fett 3,6
Delat på 2
portioner.
Kalorier 391,5
Protein 44,6
Kolhydrater 4,1
Fett 23
Delat på 4
portioner.
Kalorier 179,6
Protein 15,7
Kolhydrater 11,5
Fett 7
Kommentarer
Skicka en kommentar