Jag fick till
denna underbart goda sallad så bra att jag helt klart kommer att göra om den
igen till andra rätter för den passar helt klart till allt från kyckling, kött
och fisk, allt man behöver göra är kanske att ändra på örterna så har man en
helt ny smak på salladen.
Tid 15 minuter.
180g fläskkotlett
100g 6st
cocktailtomater
50g skivad
avokado
40g halv liten
skivad lök
40g strimlad
sallad
2 matskedar
balsamic vinäger
1/2 tesked stevia
1/4 tesked
sambaolek
1 matsked citron
juice
5 blad hackad koriander
Malen svartpeppar
Örtsalt
Min egen grymma grillkrydda (receptet hittar du i bloggen) eller vanlig
Sätt igång ugnen
på 200C.
Lägg lök, tomat,
balsamic, stevia, sambaolek, i en stekpanna, placera i ungen i ca 10 minuter
tills tomaterna är mjuka.
Under tiden
massera in grillkryddan i fläskkotletten och grilla den i en grillpanna ca 10
minuter.
När tomaterna är
färdiga, blanda ner allt i en skål med avokado, citronjuice, koriander,
smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt. Innan servering blanda i den
strimlade salladen.
För hela.
Kalorier 315,9
Protein 41,6
Kolhydrater 10,6
Fett 11
Delat på två
rätter.
Kalorier 158
Protein 20,8
Kolhydrater 5,3
Fett 5,5
Kommentarer
Skicka en kommentar