Så till ännu en anledning
till varför man ska göra en stor laddning en gång i veckan som håller hela
veckan och passar till det mesta. Jag vet att jag helt klart börjar bli tjatigt
nu men det tål att säga mer än 1 eller 100 gånger. Och så ännu ett sätt att få
en helt vanlig tonfisk på burk att smaka någorlunda ätligt och jag vet hur
många av er järnkrigare där ute som inte kan släppa den där tonfiskburken bara
för att det är så bilig och bombad med protein . Själv så är jag inte så
förtjust i tonfisk längre med vad gör man för sakens skulle ”ler”.
Tid 5 minuter.
160g 1 burk
tonfisk
100g basilika och kokosgrönsaksröra (du huttar receptet i bloggen)
Örtsalt
Skölj tonfisken i
kallt rinnande vatten i en minut, pressa ut vattnet. Blanda röran med
tonfisken, krydda med örtsalt.
För hela.
Kalorier 247,2
Protein 40,5
Kolhydrater 5,6
Fett 6,4
Delat på två
portioner.
Kalorier 123,6
Protein 20,3
Kolhydrater 2,8
Fett 3,2
Kommentarer
Skicka en kommentar