Tonfisk, basilika & kokosröra.

Så till ännu en anledning till varför man ska göra en stor laddning en gång i veckan som håller hela veckan och passar till det mesta. Jag vet att jag helt klart börjar bli tjatigt nu men det tål att säga mer än 1 eller 100 gånger. Och så ännu ett sätt att få en helt vanlig tonfisk på burk att smaka någorlunda ätligt och jag vet hur många av er järnkrigare där ute som inte kan släppa den där tonfiskburken bara för att det är så bilig och bombad med protein . Själv så är jag inte så förtjust i tonfisk längre med vad gör man för sakens skulle ”ler”.

Tid 5 minuter.
160g 1 burk tonfisk
100g basilika och kokosgrönsaksröra (du huttar receptet i bloggen)
Örtsalt

Skölj tonfisken i kallt rinnande vatten i en minut, pressa ut vattnet. Blanda röran med tonfisken, krydda med örtsalt.




För hela.
Kalorier 247,2
Protein 40,5
Kolhydrater 5,6
Fett 6,4

Delat på två portioner.
Kalorier 123,6
Protein 20,3
Kolhydrater 2,8
Fett 3,2

Kommentarer