Vet inte hur jag
tänkte här men ibland så bara blir det som det blir. Det blev ett helt okey
mellanmål, eller lunch för vissa ”ler”. Kontrasten mellan det knapriga baconet
och den mjuka mozzarellan gifte sig riktigt fint.
Tid 15 minuter
100g 5st
halverade cocktailtomater
70g tärnad
mozzarella
20g hackad lök
100g kalkon bacon
5g 1 tesked olivolja
3 blad hackad
basilika
Nypa vitlökspulver
Nypa örtsalt
Nypa malen
svartpeppar
Stek lök och
kalkon bacon i ca 10 minuter på högvärme tills det har blivit knaprigt.
Under tiden blanda
resten i en skål och låt stå.
När kalkon
baconet är klart blanda i resten och servera.
Per 100g
Kalorier 477,9
Protein 29,9
Kolhydrater 7,3
Fett 22,5
Delat på två
portioner
Kalorier 239
Protein 15
Kolhydrater 3,7
Fett 11,3
Kommentarer
Skicka en kommentar