Det är helt
otroligt vad fisk är gott, men även otroligare att jag inte fisk oftare när jag
har frysen full av fisk från Sydfisk. Sydfisk har helt klart den bästa fisken
med den bästa servicen. Hur kan fri hemleverans i hela skåne vara fel.
Tid 15 minuter.
180g svärdfisk
150g riven blomkål
50g 1st tomat
utan kärnor och skivad
20g skivad
mozzarella
15g handfull baby
spenat
Vitlökspulver
2 blad skivad
basilika
5g kokosolja
5g olivolja
Citronjuice
Malen svartpeppar
Örtsalt
Värm en stekpanna
med kokosolja, stek blomkålen med 1/2 tesked vitlökspulver i ca 10 minuter,
avsluta med att krydda med malen svartpeppar och örtsalt.
När det är fem
minuter kvar, grilla svärdfisken på en grillpanna i ca 4 minuter, krydda med
malen svartpeppar, örtsalt och citronjuice i slutet.
Blanda tomat,
mozzarella, spenat, olivolja,1 matsked citronjuice, basilika, 1/3 tesked vitlökspulver, malen
svartpeppar och örtsalt i en skål. Trycket är att dela tomaten i fyra, skäran
bort insidan sen skiva köttet i skivor.
För hela.
Kalorier 441,8
Protein 48,6
Kolhydrater 8,1
Fett 23,1
Delat på två
rätter.
Kalorier 220,9
Protein 24,3
Kolhydrater 4,1
Fett 11,6
Kommentarer
Skicka en kommentar