Shirataki sallad med kalkon, spenat och curry dressning.


Det blev en liten udda och god sallad. Nudlarna är så smaklösa så dressingen i sig är så stark men den försvinner nästan i nudlarna.

200g, 1 paket shiratakinudlar
120g skivad rökt kalkon
40g skivad paprika
20g skivad lök
20g handfull spenat
50g philadephia 5 %
2 teskedar curry
1 tesked persilja
1/2 tesked örtsalt
1 matsked vatten

Blanda curry, örtsalt och persilja i philadephia och vatten till en jämn dressing. Lägg lök, paprika och kalkon i en skål, blanda i såsen. Skölj nudlarna i ljummet vatten, blanda i dem med kalkonen, blanda i spenaten.
Servera.

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 






Kalorier 248,2
Protein 35,8
kolhydrater 6,6
Fett 7,7

Kommentarer