Kyckling curry och jordnötssmör med shirataki fettuccini. Lchf stil.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT,

Denna curry  är en snabb version och ta inte lång tid att göra och med kolhydrater precis vid 10 gram sträcket så fyller den magen väldigt bra.

200g tärnad kyckling
30g hackad lök
50g tärnad röd paprika
1st hackad vitlöksklyfta
15g 2 teskedarJORDNÖTSMÖR
1/2 dl matlagningsgrädde 15 %
1dl matlagningsvitvin 1 % (Ica)
1 tesked kurrypulver
1/2 tesked paprikapulver
Örtsalt

Skölj fettuccinin i ljummet vatten.

Stek lök, vitlök, paprikapulver och kurry i en varm stekpanna med smör i ca 1 minut. Tillsätt kyckling, stek den i ca 1 minut. Häll i vitvin, grädde och jordnötssmör, låt koka på medelvärme i 5 minuter. Tillsätt paprika, låt koka i 1 minut, rör i fettuccinin, låt stå i 1 minut, krydda med örtsalt och servera.




För hela.
Kalorier 526,9
Protein 48,8
Kolhydrater 12
Fett 29,5

Delat på två portioner.
Kalorier 263,5
Protein 24,4
Kolhydrater 6
Fett 14,8

Kommentarer