Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT
Provade två olika
versioner choklad mudpajs, en med smör och en med kesella som är med i det förra inlägg. Det är inte så stor skillnad på dem två. Den här med kesella är
mjukare och kladdigare.
50g kasein CHOKLAD PROTEIN
110g 2st ägg
100g kesella
5g 1 tesked KAKAO SOCKERFRI
2 teskedar stevia
1 tesked
GUARKÄRNMJÖL
1/3 tesked
bakpulver
Sätt igång ugnen
på 180C
Vispa ägg, stevia
och guarkärnmjöl i ca 1 minut med el-visp. Vispa i kesellan
Rör i vispade ägg mixen
i en skål med dem torra ingredienserna.
Lägg i smeten i
en form ca 12cm i diameter.
Placera i ugnen i
12 minuter, ta ut och låt svalna.
Kalorier 434,8
Protein 68,5
Kolhydrater 7,1
Fett 14,8
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.
Kommentarer
Skicka en kommentar