Choklad protein mudpaj. Light versionen.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT

Provade två olika versioner choklad mudpajs, en med smör och en med kesella som är med i det förra inlägg. Det är inte så stor skillnad på dem två. Den här med kesella är mjukare och kladdigare.

50g kasein CHOKLAD PROTEIN
110g 2st ägg
100g kesella
5g 1 tesked KAKAO SOCKERFRI
2 teskedar stevia
1 tesked GUARKÄRNMJÖL
1/3 tesked bakpulver



Sätt igång ugnen på 180C

Vispa ägg, stevia och guarkärnmjöl i ca 1 minut med el-visp. Vispa i kesellan
Rör i vispade ägg mixen i en skål med dem torra ingredienserna.

Lägg i smeten i en form ca 12cm i diameter.
Placera i ugnen i 12 minuter, ta ut och låt svalna.






Kalorier 434,8
Protein 68,5
Kolhydrater 7,1
Fett 14,8

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.

Kommentarer