Rostad cocktailtomatkräm, kyckling, sparris och shirataki fettuccine toppad med parmesan.

Betalt samarbete med SUPERFRUIT , SVENSKT KOSTTILLSKOTT   

Enkelt och gott som passar när som helst. Den räcker både till en person för oss lite större eller till två portioner för er damer.


Tid 25 minuter.

200g tärnad kyckling
1 paket shirataki fettucchini
150g 8st cocktailtomater                       
30g hackad lök
2st hackade vitlöksklyftor
100g skivad sparris
0,3dl milda mini mat
10g KOKOSFETT
10g riven parmesan
1/3 tesked paprikapulver
1 tesked persilja
Örtsalt

Sätt igång ugnen  på 180C.

Lägg lök, vitlök hela cocktailtomater och kokosfett i en stekpanna, placera i ugnen i 10 minuter. Ta ut, tillsätt kyckling, paprikapulver, milda mini mat, placera i ugnen i 5 minuter.
Ta ut, tillsätt sparris, placera i ugnen igen i 5 minuter.
Ta ut, avsluta med persilja, örtsalt och toppa med parmesan.





För hela.
Kalorier 464,9
Protein 52,1
Kolhydrater 12,4
Fett 21,6


Delat på två portioner
Kalorier 232,5
Protein 26,1
Kolhydrater 6,2
Fett 10,8

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT  och SUPERFRUIT .


Kommentarer