Torsk, vattenmelon spenat och groddsallad.

Betalt samarbete med  SUPERFRUITSVENSKT KOSTTILLSKOTT och   

(Glutenfri)

En variant från igår med  lite hetta. Tid sallad 5 minuter, allt 15 minuter!


100g tärnad vattenmelon
100g 1st tärnad tomat
100g tärnad gurka
30g skivad rödlök
40g 3st tunt skivad sparris
40g alfalfagroddar
40g spenat
30g fetaost 10%
1 lillfinger stor riven ingefära
Nypa chili flakes
10g 1 matsked äppelcidervinäger
10g 1 stor matsked olivolja
Malen svartpeppar
Örtsalt
150g torsk


Tänd ugnen på 150 C grill.

Lägg på ingefära, chili och örtsalt på torsken, baka i ugnen i ca 8-10 minuter. TIMER.

Blanda resten förutom spenaten, låt det ligga och dra sig. När torsken är färdig, tärna och blanda den i salladen, blanda i spenaten innan servering.

Vill ni inte ha torsken, hoppar ni över den, salladen passar till det mesta eller ensam.



Utan torsk

Kalorier 249,5
Protein 11,4
Kolhydrater 17,6
Fett 13,8

Med torsk

Kalorier 362
Protein 36,9
Kolhydrater 17,6
Fett 14,9

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.

Kommentarer