Havre, choklad pudding. Frukost kicken.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT .

(laktosfritt)

Kan inte börja dagen utan min morgon gröt och har gjort det så länge jag kan minnas. Jag har så klart ändrat en aning men den består alltid som en del av start på dagen.
Det går att göra den på flera olika sätt men huvudsaken är att den är o kokad. Många har höjt ögonbrynen när jag nämnt den men har gett med sig och erkänt att den är verkligen god.

80g 2dl fiber havregryn
10g 1 matsked solrosfrön
5g 1 matsked linfrön
5g 1 matsked chiafrön
40g 1 skopa proteinpulver
Nypa salt (jag använder himalaya salt)
1,5 – 2,5 dl vatten.
(30g bär)

Det finns lite olika tillväga sätt att förbereda puddingen.

1. Har ni bråttom blandar ni allt i en skål med 1,5dl vatten. Det ska vara svårblandat och inte blött. Använd då helst kasein protein som suger åt sig vätskan mer.

2. Blötlägg havregryn, linfrö och chiafrön med 2,5dl vatten i en timme i kylen. Blanda i proteinpulver torrt med salt. Här blir det bäst med vassleprotein som inte suger åt sig vätskan lika mycket.
3. Blötlägg havregrynen med 2dl vatten kvällen innan, ställ in i kylen. På morgonen blandar ni in resten. . Här blir det bäst med vassleprotein som inte suger åt sig vätskan lika mycket.

Ni behöver inte ha bär, det går lika bra med sockerfri sylt. Det går så klart lika bra med vilket protein ni vill och vilken smak som passar er men själv är jag svag för chokladpuddingen på morgonen.




För hela.
Kalorier 532,8
Protein 52,7
Kolhydrater 43
Fett 13,8

Delat på två portioner.
Kalorier 266,4
Protein 26,4
Kolhydrater 21,5
Fett 6,9


REKOMMENDERAT PROTEINPULVER

PROTEINPULVER FRÅN VASSLE AV HÖG KVALITÉ✨✨✨


Core Whey Protein™ är ett högkvalitativt vassleprotein med BCAA. Proteinpulvret är framtaget för dig som vill berika din kost med ett riktigt bra protein för effektiv återhämtning och muskeluppbyggnad. Core Whey Protein är baserat på mjölk och det ger dig ett snabbupptagligt proteinpulver med låg fetthalt och lågt innehåll av laktos (låglaktos vassleprotein - 0,7 g laktos per dl färdig dryck).

75-80 % protein beroende på smak 


Rik på BCAA. Förser kroppen med snabbt byggnadsmaterial oavsett om du vill bygga upp din fysik eller om du strävar efter en viktnedgång, lämpar sig Core Whey Protein™ för dig och din målsättning.


Flera otroligt goda smaker och även i lättsötade alternativ samt en naturell utan sötning (finns även i lättsötade varianter).


Finns i smakerna:


Banan Milkshake

Choklad Banan Split

Choklad Milkshake

Choklad Milkshake Lättsötad

Chokladboll

Cookies & Cream

Jordgubb Banan Split

Jordgubb Milkshake Lättsötad

Jordgubbar med grädde

Kaffe Latte

Neutral *utan sötning*

Päron Vanilj Split

Rabarber/Vanilj

Vanilj Milkshake

Vanilj Milkshake Lättsötad


REKOMMENDERAT PROTEINPULVER



Kommentarer