En typisk
vinterrätt som passar fint nu.
Tänk på att tärna
potatisen i mindre bitar så behöver dem mindre koktid. Jag tärnade i 1/2cm
bitar.
200g ryggbiff
150g tärnad potatis
100g tärnad
portobello svamp
20g hackad lök
40g 3st halverade
cocktailtomater
1st hackad vitlöksklyfta
1dl milda mini
mat 7 %
20g mozzarella
5g kokosfett
Timjan
Persilja
Grillkrydda
Malen svartpeppar
Örtsalt
Ta ut
ryggbiffarna låt dem stå i rumstemperatur med grillkrydda på.
Börja med att
koka potatisen i ca 5 minuter. Sila av vattnet.
Värm en
grillpanna. Lägg på cocktailtomaterna med halvan ner. Grilla ryggbiffen i ca 8
minuter, 2 min mellan varje vänding. Ta av ryggbiffen och låt den vila i
1-2minuter.
Värm en stekpanna
med kokosfett, stek lök, timjan och vitlök i ca 1 minut, stek portobello svampen
i ca 2 minuter, häll i mini mat, låt det kokas ner till hälften, lägg i potatisen,
mozzarella, malen svartpeppar, persilja och örtsalt. Låt stuvningen små koka
ner tills allt bli tjockt.
Kalorier 539,6
Protein 54,2
Kolhydrater 35,5
Fett 19,2
Delat på två
portioner.
Kalorier 269,8
Protein 27,1
Kolhydrater 17,8
Fett 9,6
Kommentarer
Skicka en kommentar