Sremska korv med rostad gulbeta, potatis, sparris, spenat, svartvitlök med fetaost kräm.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT

Detta är mysmat, en rätt som inte tar mycket energi men är perfekt att ha till söndags målet framför en film. 
 Tid 25 minuter

160g Sremsk korv (het)
50g klyftad potatis
50g klyftad gulbeta
50g sparris
30g skivad rödlök
1st hackad svartvitlök eller vanlig
30g spenat
10g smör
1 matsked persilja
Malen svartpeppar
Örtsalt

Fetaost kräm
30g fetaost
50g kvarg
1 matsked persilja
Örtsalt


Sätt igång ugnen på 200C grill.
Lägg potatis, gulbeta, sparris, lök, svartvitlök med smör i en stekpanna  i ugnen i ca 10 minuter.

Blanda krämen.

Ta ut stekpannan, tillsätt korven, placera i ugnen igen i ca 8 minuter.

Ta ut, blanda i spenat, persilja, krydda med svartpeppar och örtsalt.




För hela.
Kalorier 716,3
Protein 37,1
Kolhydrater 24
Fett 52

Delat på två portioner.
Kalorier 358,2
Protein 18,6
Kolhydrater 12
Fett 26

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.


Kommentarer