Här kommer en till som är söt och go när suget slår till eller så är den helt rätt som ett mellan mål!
150gr Keso
100gr Kesella 1%
100gr frusna hallon och blåbär
4st jordgubbar
1 matsked sockerfri hallon sylt
1 matsked sockerfri äpplemos
1 nypa kanel
1/2 dl ljummet vatten
Lägg dom frusna bären i en skål och låt dom stå i ca 5minuter, häll i vattnet, jordgubbarna, kanel äppelmos och hallonsylt, rör om! Rör i kesellan och keson!
150gr Keso
100gr Kesella 1%
100gr frusna hallon och blåbär
4st jordgubbar
1 matsked sockerfri hallon sylt
1 matsked sockerfri äpplemos
1 nypa kanel
1/2 dl ljummet vatten
Lägg dom frusna bären i en skål och låt dom stå i ca 5minuter, häll i vattnet, jordgubbarna, kanel äppelmos och hallonsylt, rör om! Rör i kesellan och keson!
Kommentarer
Skicka en kommentar