Broccoli, fänkålssallad med kesella tzatziki.

Denna sallad är tagen från min rätt med mörksej. Tänkte att någon vill helt säkert ha en lätt sallad som fyller bra.

100g riven broccoli
50g skivad fänkål
50g skivad rödlök
10g en liten handfull ruccola
5g kokosfett
1 matsked sojasås
1 matsked citronjuice
1 tesked persilja
Malen svartpeppar
Örtsalt

30g 1 stor matsked kesella tzatziki (du hittar receptet i bloggen) 

Stek broccoli, fänkål och rödlök i en varm stekpanna med kokosfett i ca 8 minuter till allt är mjukt. Lägg allt i en skål med sojasås, citronjuice och persilja. Låt allt svalna.
Blanda ruccola i salladen och krydda med malen svartpeppar, örtsalt och sesamfrön. Servera tzatziki eller vanlig kesella. 




Kalorier 171,2
Protein 10,2
Kolhydrater 9,5
Fett 8,6

Kommentarer