Kalkon, avokado, kantarellsallad med vitlök/paprika kesella.


Blev sugen på en lätt och god sallad som passade med vitlöks/paprika kesellan jag lekte ihop igår.
Jag kan lova er att den är otroligt saftig och god att den inte känns som en annars tråkig sallad.  Det Och med bara 10g kolhydrater är det antingen det perfekta mellanmålet för oss pojkar eller det perfekta målet för er flickor. ”ler”

100g skivad rökt kalkon
40g 2st riven kantarell
30g skivad rödlök
20g 1 liten skivad morot
30g skivad avokado
30g handfull ruccola
1 matsked citronjuice
1 matsked äppelcidervinäger
5g kokosfett
10g 3st hackade valnötter
40g vitlök och paprika kesella (du hittar receptet i bloggen) 
Örtsalt
Malen svartpeppar

Värm upp en stekpanna med kokosfett rykande varm, stek kantarellerna och rödlöken i ca 1 minut. Lägg morot, avokado, kalkon, valnötter och citron juice i en skål. Rör i de varma kantarellerna i skålen, blanda i ruccola, äppelcidervinäger, örtsalt och malen svartpeppar. Servera med vitlök och paprika kesella.





För hela.
Kalorier 359,4
Protein 32,7
Kolhydrater 9,5
Fett 20,6

Delat på två portioner.
Kalorier 179,7
Protein 16,4
Kolhydrater 7,8
Fett 10,3

Kommentarer