Ägg, paprika och ruccolasallad.

Så till ännu en twist på vanliga ägg och grönsaker.

220g 4st ägg
50g 1/2 skivad lök
50gskivad paprika
Handfull ruccola
Nypa paprikapulver
Nypa vitlökspulver
1 matsked hackad persilja
Örtsalt

Lägg äggen, paprikapulver, vitlökspulver, i en kall stekpanna, höj värmen, när äggen börjar stelna, stäng av värmen, låts tå på medelvärmen undertiden ni rör om hela tiden med en träsked.
Lägg äggröran i en skål med löken, paprikan och ruccolan, rör om ordentligt, krydda med örtsalt.
Servera. 



För hela.
Kalorier 344,2
Protein 29
Kolhydrater 5,5
Fett 22,3

Delat på två portioner.
Kalorier 172,1
Protein 14,5
Kolhydrater 2,8
Fett 11,2


Kommentarer