Så till ännu ett
recept i samarbete med Svenskt kosttillskott.
En vegetarisk
version från den förra rätten som passar fint nu när det
börjar bli lite små kallt ute. Det är inte ofta jag lägger upp något
vegetariskt så kände att det var tid för det nu.
Tid 10-15 minuter
150g mirakel nudlar
200g tärnad tofu
40g hackad lök
50g riven
ostronskivling
1st hackad vitlök
1 kvist timjan
1 matsked hackad
persilja
1/3 tesked
paprikapulver
1dl
matlagningsvitvin 1 % (Ica)
1/2 dl milda mini
mat 7 %
5g kokosfett
Örtsalt
Fräs lök och
vitlök i kokosfett ca 1minut tills dem är mjuka. Blanda i ostronskivling, sänk
till medelvärme, fräs i ca 2 minuter. Blanda i timjan och paprikapulver, fräs i
ca 1 minut, häll i vitvin och blanda i tofun, låt koka ner tills en tredje del
är kvar, häll i mini mat, koka ner till hälften. Blanda i mirakel nudlarna.
Avsluta med örtsalt.
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan.
För hela.
Kalorier 252,3
Protein 22,6
Kolhydrater 10
Fett 12
Kommentarer
Skicka en kommentar