Mirakel nudlar med tofu och ostronskivling sås.

Så till ännu ett recept i samarbete med Svenskt kosttillskott.

En vegetarisk version från den förra rätten som passar fint nu när det börjar bli lite små kallt ute. Det är inte ofta jag lägger upp något vegetariskt så kände att det var tid för det nu.

Tid 10-15 minuter
150g mirakel nudlar 
200g tärnad tofu
40g hackad lök
50g riven ostronskivling
1st hackad vitlök
1 kvist timjan
1 matsked hackad persilja
1/3 tesked paprikapulver
1dl matlagningsvitvin 1 % (Ica)
1/2 dl milda mini mat 7 %
5g kokosfett
Örtsalt

Fräs lök och vitlök i kokosfett ca 1minut tills dem är mjuka. Blanda i ostronskivling, sänk till medelvärme, fräs i ca 2 minuter. Blanda i timjan och paprikapulver, fräs i ca 1 minut, häll i vitvin och blanda i tofun, låt koka ner tills en tredje del är kvar, häll i mini mat, koka ner till hälften. Blanda i mirakel nudlarna. Avsluta med örtsalt.

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 





För hela.
Kalorier 252,3
Protein 22,6
Kolhydrater 10
Fett 12


Kommentarer