Entrecote med balsamic rostad broccoli och svamp med chevreost.

Betalt samarbete med SUPERFRUIT.

Grillat är alltid godast, speciellt med en god sallad till.

Tid 20 minuter
200g entrecote
100g broccoli
100g kvartad champinjon
30g skivad lök
30g chevreost
2 matskedar balsamic vinäger
1/3 tesked vitlökspulver
1/3 tesked timjan
Nypa chiliflakes
1/4 tesked stevia
Örtsalt

Sätt igång ugnen på 180C.
Värm en grillpanna.

Värm en stekpanna med kokosfett, stek lök, broccoli och champinjon i ca 1minut, ta av från värmen, häll i balsamic, placera i ugnen i 10 minuter. Lägg chevreost med kryddorna i en skål. När grönsakerna är klara, lägg dem i skålen och låt smakerna gifta sig med chevreosten i 2 minuter.

Grilla entrecoten i ca 8 minuter, låt den vila i 1 minut innan servering.




För hela.
Kalorier 559,5
Protein 53
Kolhydrater 10
Fett 33,3

Delat på två portioner.
Kalorier 279,8
Protein 26,5
Kolhydrater 5
Fett 16,7

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPER FRUIT.

Kommentarer