Betalt samarbete med Svenskt kosttillskott, Svensk hälsokost och Lyckas med mat.
Trodde verkligen
att jag misslyckats igen med att göra en proteinpepparkaka men så visade det
sig efter att när dem hade legat köksbordet och torkat i en dag så var dem så
där perfekt knapriga som pepparkakor ska vara.
80g 2dl BAKPROTEIN
70g 2dl MANDELMJÖL
3 matskedar PEPPARKAKASKRYDDA
1 matsked FIBERHUSK
Nypa salt
2 teskedar STEVIA SOCKER
2 matskedar
citronsaft
30g rumstempererat
smör
0,5 - 1dl vatten
Lägg allt i en
matberedare och blanda allt till en deg, tillsätt lite extra vatten om det
behövs.
Rulla till en
cylinder, ställ in i kylskåpet och låt stå i några timmar.
Ta ut och rulla
ut degen med en kavel, pudra bordet med MANDELMJÖL om det behövs. Tryck ut
pepparkakorna med en form.
Baka i en
förvärmd ugn på 180C i ca 10- 15 minuter. Ta ut och låt stå i allt från några
timmar till en dag tills dem blivit så krispiga som ni vill ha dem.
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan.
För hela.
Kalorier 923,2
Protein 77,3
Kolhydrater 8,2
Fett 64,7
Per 100 gram
Kalorier 104,9
Protein 40,7
Kolhydrater 4,3
Fett 34,1
HÄR HITTAR DU LITE FLER NYTTIGA JULIGA RECEPT
Kommentarer
Skicka en kommentar