Lowcarb carbonnara på kalkonbacon, shirataki fettucine, vitsparris, svartvitlök, parmesan och äggula. (Gluten och laktosfri)


Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT  och SUPERFRUIT

Lekte om klassikern carbonnara en aning, var så klart tvungen att tillsätta lite extra grönsaker, min favorit svartvitlök och göra den lowcarb bara för att det var en sån dag.


Tid 15 minuter.

100g 1 paket kalkonbacon
50g vitsparris
30g hackad lök
1st svartvitlök (går lika bra med vanlig)
1/2 dl matlagningsgrädde laktosfri 15%
15g riven parmesan
1st äggula
10g smör
Malen svartpeppar
Örtsalt


Värm en STEKPANNA med smör, stek lök, svartvitlök, bacon i ca 8 minuter. Tillsätt grädde, låt det koka ner till ca hälften. Krydda med svartpeppar och örtsalt.
Under tiden, skölj shirataki i varmt vatten i ett par minuter.
Tillsätt shirataki i stekpannan, värm upp allt, krydda lite till, shiratakin tar mycket smak.
Avsluta med parmesan och toppa med äggulan.





Kalorier 487
Protein 36,6
Kolhydrater 5,9
Fett 34,7

Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.

Vill du göra en livsstilsförändring och upplever att du försökt allt men ändå inte lyckats?


  • Har du tröttnat på "quickfix" som inte håller i längden?

  • Vill du komma igång med träningen och bra kost?


  • Känner du att du fastnat i din träning och inte kommer vidare och når dina mål?


  • Känner du att din vardag är allt för stressig och att du inte lyckas få livspusslet att gå ihop?




Har du någon fråga eller fundering om blogginlägget eller våra tjänster kan du ställa den direkt här:



Kommentarer

Skicka en kommentar