Kokos & mango kaka.

Det var meningen att jag skulle leka med tonfisk idag men jag kände helt enkelt inte för det, och har lite svårt att få inspiration när jag inte känner för det, så det fick bli en kokos & mango kaka istället.

180gr kokosmjöl
100gr bakepro 
15gr kokosflingor
1/2 tesked bakpulver
1 tesked Fiberhusk
2 teskedar stevia socker
Nypa salt
200gr kokosmjölk light
200gr kesella 1 %
160gr 4st äggvita
40gr 2st äggulor
150gr tärnad mango

Sätt igång ugnen på 150C.
Lägg kokosflingor i en stekpanna och värm upp dem tills dem blir gyllenbrunna, ta bort pannan från värmen och lägg i mangon.
Vispa äggvita och stevia socker tills den är hårt vispad. Lägg allt annat i en annan skål och blanda ordenligt sen blanda i äggvitan. Rör i 3/4 delar av kokos, mango mixen. Spraya en brödform med oljespray sen skär ut bak papper så den passar i botten utöver den långa kanten. Lägg i smeten och lägg över resten av mango mixen över smeten och placera den i ugnen i ca 30-40 minuter.
Ta ut och låt den svalna i några timmar innan ni skär den.






För hela kakan.
Kalorier 1444,7
Protein 167
Kolhydrater 62,3
Fett 49,7

Per 100gr.
 Kalorier 138,2
Protein 16
Kolhydrater 6
Fett 4,8



Kommentarer