Fick ett gäng
saftiga fläskkotletter när jag var nere och besökte Bulltofta kött i måndags.
Och sen jag lekt fram den goda röd paprika såsen så var jag tvungen att leka
ihop en god efter tränings middag.
180g fläskkotlett
150g halv bakad
och kvartad bakpotatis
40g hyvlad morot
40g skivad lök
50g skivad gul
paprika
Handfull ruccola
1 matsked hackad
persilja
5g 1 matsked
olivolja
5g 1 matsked
balsamic vinäger
5g 1 matsked
sojasås
1/2 tesked stevia
socker
¼ tesked
vitlökspulver
Min egen grymma
grillkrydda (eller vanlig)
40g 2 matskedar Rödpaprika kesella sås (du hittar receptet i bloggen)
Sätt igång ugnen
på 200C grill. Krydda fläskkotletten med grillkrydda och massera in kryddorna i
köttet.
Lägg potatisen i
stekpanna, häll över olivolja och grillkrydda, lägg grönsakerna sidan om i
stekpanna. Sätt in i ugnen i 5 minuter.
Blanda i en skål,
balsamic, sojasås, vitlökspulver, stevia, persilja. Ta ut stekpanna och lägg i grönsakerna
i skålen. Sätt tillbaka stekpanna med
potatisen i ugnen och höj till 250C 5 minuter till.
Stek eller grilla
fläskkotletten i ca 5 minuter, låt vila i 2 minuter.
Blanda i ruccolan
i skålen sen servera allt tillsammans med röd paprika såsen.
För hela.
Kalorier 447,22
Protein 46,8
Kolhydrater 38,8
Fett 9,7
Delat på två
portioner
Kalorier 149,1
Protein 23,4
Kolhydrater 19,4
Fett 4,8
Kommentarer
Skicka en kommentar