Jag äter alltid
biff med grönsaker vid denna tid, oftast med grönsaker som finns över efter
servicen, men idag kände jag för något lite annorlunda och som vanligt gick jag
in i köket med en svaganing om vad jag ville göra. Ryggbiff med grönsaker! Men
vilka fick växa fram undertiden jag letade i kylen efter vad jag kunde hitta
för något roligt att leka med. Så det fick bli en liten annorlunda typ av
coleslaw.
Tid 10 minuter
180g ryggbiff
100g en liten
riven palsternacka
50g halv rivet
äpple
2st 30g halverade
cocktailtomater
20g 3 blad sallad
1 matsked hackad
gräslök
1 matsked vit
balsamic vinäger
1 matsked 5g
olivolja
Malen svartpeppar
Örtsalt
Lägg den riva
palsternackan, äpple, gräslök, balsamic vinäger, olivolja i en skål och rör om,
smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt.
Stek ryggbiffen i
en varm stekpanna i ca 6 minuter, låt vila i 2 minuter, krydda med svartpeppar
och örtsalt.
Servera med
slawen på salladsblad och tomat.
För hela
Kalorier 368,6
Protein 41,3
Kolhydrater 19,1
Fett 12,7
Delat på två
portioner.
Kalorier 184,3
Protein 20,7
Kolhydrater 9,6
Fett 6,4
Kommentarer
Skicka en kommentar