Tänkte att jag
skulle leka vidare med tonfisken, för er som är ute efter lite variation och är
trötta på att skölja ner varje bit med ett glas vatten.
Blandande en
större laddning för det är inte alltid så roligt att göra det varje dag.
Tid 5 minuter.
640g 4st burkar
tonfisk
160g 1 burk
majskorn
200g 1stor rödlök
2 matskedar
persilja
1/2 dl
äppelcidervinäger
Malen svartpeppar
Örtsalt
Kör majskornen,
rödlöken, persiljan och äppelcidervinägern i en matberedare. Skölj tonfisken i
kallt rinnande vatten i ca 1 minut. Blanda allt och krydda med malen
svartpeppar och örtsalt.
2 portioner.
(2burkar tonfisk)
Kalorier 473,9
Protein 82
Kolhydrater 23,9
Fett 4,4
4 portioner.(1burk
tonfisk)
Kalorier 237
Protein 41
Kolhydrater 12
Fett 2,2
8 portioner. (1/2
burk tonfisk)
Kalorier 118,5
Protein 20,5
Kolhydrater 6
Fett 1,1
Kommentarer
Skicka en kommentar