Så till ännu en
pizza botten i jakten på den ultimata pizzan. Den här hamnar verkligen överst
på listan, den är lätt att göra och ni kan göra flera och frysa in dem, tänk
bara på att bakpapper mellan varje lager.
Tid 30 minuter
105g 2st hela ägg
30g 1st äggvita
30g 1/2 dl kokosmjöl
1 matsked
fiberhusk
1 tesked
bakpulver
1/3 tesked
örtsalt
1/4 tesked
vitlökspulver
Oregano
Vispa äggen med
elvsip i ca 1 minut. Rör i resten. Låt stå i 15 minuter.
Lägg degen på en
bakplåt med papper, lägg en bit bak papper ovanpå och rulla ut till en rund
form.
Placera i en
förvärmd ugn på 200C i 8-10 minuter tills kanterna fått en färg. Vänd upp och
ner på botten, låt svalna.
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan.
Kalorier 377,6
Protein 26,1
Kolhydrater 6,8
Fett 25,2
Kommentarer
Skicka en kommentar