Pizza botten.

Så till ännu en pizza botten i jakten på den ultimata pizzan. Den här hamnar verkligen överst på listan, den är lätt att göra och ni kan göra flera och frysa in dem, tänk bara på att bakpapper mellan varje lager. 

Tid 30 minuter
105g 2st hela ägg
30g 1st äggvita
30g 1/2 dl kokosmjöl
20g 1/2 dl mandelmjöl
1 matsked fiberhusk
1 tesked bakpulver
1/3 tesked örtsalt
1/4 tesked vitlökspulver
Oregano

Vispa äggen med elvsip i ca 1 minut. Rör i resten. Låt stå i 15 minuter.

Lägg degen på en bakplåt med papper, lägg en bit bak papper ovanpå och rulla ut till en rund form.

Placera i en förvärmd ugn på 200C i 8-10 minuter tills kanterna fått en färg. Vänd upp och ner på botten, låt svalna.

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller hos våra samarbetspartners nedan. 






Kalorier 377,6
Protein 26,1
Kolhydrater 6,8
Fett 25,2


Kommentarer