Gräddgryta på mörksej, bacon, sparris och paprika.


Ska tydligen nolla kolhydraterna den nästa två veckor för att få ut inflammationen i ländryggen så kommer att försöka lägga upp lite rätter som jag kommer att äta. Gjorde liknande sak i somras när jag ville hamna i ketos för att komma snabbt i form när jag skulle ta lite bilder.

Ni kan använda er av vilken vit fisk ni önskar.

tid 15 minuter.

150g mörksej
60g tärnad bacon
20g hackad lök
30g tärnad röd paprika
30g tärnad sparris
1st hackad vitlöksklyfta
2 teskedar persilja
1dl matlagningsvitvin 1 %
1dl matlagnings grädde 15 %
10g smör
Malen svartpeppar
Örtsalt

Stek bacon, vitlök och lök i smör i ca 1 minut, häll i vitvin, skrapa av det som satt sig i botten (där ligger all smak). Lägg i fisken låt koka i ca 2 minuter, häll grädden, låt koka i 1 minut, blanda i sparris, paprika, persilja, svartpeppar och örtsalt. Låt koka i 1 minut till.
Servera



För hela.
Kalorier 502,4
Protein 40,4
Kolhydrater 8,5
Fett 33,5

Delat på två portioner.
Kalorier 251,2
Protein 20,2
Kolhydrater 4,3
Fett 16,8

Kommentarer