Ska tydligen
nolla kolhydraterna den nästa två veckor för att få ut inflammationen i
ländryggen så kommer att försöka lägga upp lite rätter som jag kommer att äta.
Gjorde liknande sak i somras när jag ville hamna i ketos för att komma snabbt i
form när jag skulle ta lite bilder.
Ni kan använda er
av vilken vit fisk ni önskar.
tid 15 minuter.
150g mörksej
60g tärnad bacon
20g hackad lök
30g tärnad röd
paprika
30g tärnad
sparris
1st hackad
vitlöksklyfta
2 teskedar
persilja
1dl
matlagningsvitvin 1 %
1dl matlagnings
grädde 15 %
10g smör
Malen svartpeppar
Örtsalt
Stek bacon,
vitlök och lök i smör i ca 1 minut, häll i vitvin, skrapa av det som satt sig i
botten (där ligger all smak). Lägg i fisken låt koka i ca 2 minuter, häll
grädden, låt koka i 1 minut, blanda i sparris, paprika, persilja, svartpeppar
och örtsalt. Låt koka i 1 minut till.
Servera
För hela.
Kalorier 502,4
Protein 40,4
Kolhydrater 8,5
Fett 33,5
Delat på två
portioner.
Kalorier 251,2
Protein 20,2
Kolhydrater 4,3
Fett 16,8
Kommentarer
Skicka en kommentar