Lax toppad med dillröra, currystekta grönsaker och shirataki kulor.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT och SUPERFRUIT.

 Hittade shirataki kulor som verkade intressanta. Och måste säga att dem är roligare att äta än nudlarna.

150g lax
50g tärnad morot
50g tärnad sparris
30g hackad lök
1st hackad vitlöksklyfta
50g philadelphia 5 %
1 tesked dill
1/2 tesked vitlökspulver
1/2 tesked curry
Örtsalt

Sätt igång ugnen på 180C.

Skölj kulorna i ljummet vatten.

Blanda philadelphia, dill, vitlökspulver och örtsalt. Bred den över laxen.
Placera den i ugnen i ca 8 minuter.

Stek morot, lök, sparris, vitlök och curry i kokosfett i ca 2 minuter, blanda i kulorna, stek vidare i 2 minuter till. Krydda med örtsalt.



För hela.
Kalorier 427,5
Protein 35,8
Kolhydrater 1,5
Fett 26

Delat på två portioner.
Kalorier 213,8
Protein 17,9
Kolhydrater 5,3
Fett 13

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller här nedan. 

Kommentarer