Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT
Har alltid sagt
att det lönar sig att ha kylen full av grönsaker och annat nyttig, för du vet aldrig
när lusten faller på för något gott och då är det så lätt att traska ner till
pizzerian och ta med sig hem en flottig fett bomb.
Njaaa jag är bara
grinig för att jag inte äter pizza längre hahaha.
250g ryggbiff
90g sötpotatis i
stänger
100g delad tomat
5g OLIVOLJA
50g 2 matskedar kesella
1 %
5g 1 tesked grovkorning
senap
1/2 tesked stevia
Vitlökspulver
Persilja
Örtsalt
Sätt igång ugnen
på 200C
Lägg Sötpotatisen
och den delade tomaten i en stekpanna, spreja med oljespray om ni har, krydda
tomathalvorna med vitlökspulver, persilja, örtsalt och lite olivolja.
Placera i ugnen i
10 minuter + 5 minuter till på grill.
När det är ca 10
minuter kvar, grilla ryggbiffen, krydda med örtsalt. Låt den vila i ca 2
minuter innan ni serverar den.
Blanda kesella,
senap och stevia.
Servera och njut.
För hela
Kalorier 497,2
Protein 63,8
Kolhydrater 24,5
Fett 15,8
Delat på två
portioner.
Kalorier 248,6
Protein 31,9
Kolhydrater 12,3
Fett 7,9
Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller här nedan.
Kommentarer
Skicka en kommentar