Ryggbiff med bakad tomat och sötpotatis, senapskräm.

Betalt samarbete med SVENSKT KOSTTILLSKOTT 

Har alltid sagt att det lönar sig att ha kylen full av grönsaker och annat nyttig, för du vet aldrig när lusten faller på för något gott och då är det så lätt att traska ner till pizzerian och ta med sig hem en flottig fett bomb.
Njaaa jag är bara grinig för att jag inte äter pizza längre hahaha.

250g ryggbiff
90g sötpotatis i stänger
100g delad tomat
50g 2 matskedar kesella 1 %
5g 1 tesked grovkorning senap
1/2 tesked stevia
Vitlökspulver
Persilja
Örtsalt

Sätt igång ugnen på 200C

Lägg Sötpotatisen och den delade tomaten i en stekpanna, spreja med oljespray om ni har, krydda tomathalvorna med vitlökspulver, persilja, örtsalt och lite olivolja.
Placera i ugnen i 10 minuter + 5 minuter till på grill.

När det är ca 10 minuter kvar, grilla ryggbiffen, krydda med örtsalt. Låt den vila i ca 2 minuter innan ni serverar den.

Blanda kesella, senap och stevia.
Servera och njut.




För hela
Kalorier 497,2
Protein 63,8
Kolhydrater 24,5
Fett 15,8

Delat på två portioner.
Kalorier 248,6
Protein 31,9
Kolhydrater 12,3
Fett 7,9

Specialingredienser hittar du antingen i länkar direkt i receptet eller här nedan. 

Kommentarer