(Glutenfri)
180g kalv entrecote
150g delad nypotatis
80g grovt tärnad rödpaprika
80g 4st grovt tärnad sparris
20g 1st skivad challotenlök
1/3 hackad chili
1st hacvitlökkad vitlöksklyfta
Liten handfull gräslök
Ärtskott (om ni vill)
5g 1 matskeda olivolja
Örtsalt
Svartpeppar
Vitlöks
svartpepparkräm.
50g kesella
1 liten krossad vitlök
1 matsked hackad gräslök
1/4 tsked svartpeppar
Nypa stevia
Sätt igång ugnen på 180C grill.
Lägg potatis, rödpaprika, lök,
chili, vitlök och olivolja i en stekpanna, placera den i ugnen i 15 minuter.
Tillsätt sparris, sätt tillbaka i ugnen igen i 10 minuter. Avsluta med gräslök,
ärtskott, örtsalt och svartpeppar.
Blanda vitlöks, svartpepparkrämen.
När det är 10 minuter kvar, grilla
köttbiten på en grillpanna i ca 8 minuter, låt vila krydda med örtsalt.
Servera.
För hela.
Kalorier 458,4
Protein 50,7
Kolhydrater 33,3
Fett 12,5
Delat på två portioner.
Kalorier 229,2
Protein 25,4
Kolhydrater 16,7
Fett 6,3
Specialingredienser i recepten hittar ni antingen direkt i länkar i receptet eller på någon av dessa sidor: SPECIALINGREDIENSER 1 och SPECIALINGREDIENSER 2.
Kommentarer
Skicka en kommentar